Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det svajar i själen

När det känns som att man har
 Svajat till  
Är de då man börjar att  
Haja till?  
När det känns som att man
svajar i  
I sin självkänsla  
I sitt självförtroende
Då e man sårbar
Men ändå inte helt ohållbar


När det känns som att de ba 
Går ihop
Är de då jag börjar att
Falla Ihop?
När det känns som att man
Faller i
I sin verklighet
En verklig mardröm
Då är man sårbar
Rädd men inte helt ohållbar


 


 




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-02-12 12:40



Bookmark and Share


  poeten
Bra beskriven situation! Ibland är vi spöken inför oss själva i det som händer men ändå inte eftersom vi vet ATT nåt annat händer. Ett tecken på medvetenhet i det jävla ”bollhavet” Bollmedvetenhet. Bollsinne. ??
2024-05-04

    ej medlem längre
Tacksamt att det inte är helt ohållbart.
Även om det svajar!!

Bra skrivet och formulerat!
2024-02-17

  in effigie VIP
fin...känner igen...vacker balans... ordkänsla...
2024-02-13

  christian hüls VIP
Helt hållbar, denna dikt! Och lita på dina ord! De bär gott och väl ditt bud!

Testa gärna, om raderna får gosa med varandra, bli mer sammanhängande i din layout; då kan det märkligt nog vara lättare att se, hur otroligt mycket som kan finnas mellan raderna i dina dikter.
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP