Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min första dröm om bella



jag drömde
att jag köpte
8 ringar till
henne till vårt
giftermål

varje ring var
relaterad
till en låt
som hon inte
tyckte om

sen var det nån
låt om att
"förlora bella"
och då var hon borta
och jag vaknade...





Övriga genrer (Kåseri) av Live2Dream VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 08:34



Bookmark and Share


  Koppartråd
Wow, denna är djup. Att inte ens ha det man önskar mest i sina drömmar är en annan sorts sorg, avgrunddjup och kall.

Fantastiskt verk.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP