Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Christian hüls


Ett inre lugn

När det känns som att jag har 
Ett inre lugn
Där friheten som finns i stum
Dunkar hjärtat
Av kärlekens behagliga lugn    
Inre lugn
Svävar i väg
Vi åker på moln
Njutbara, knäsvaga och helt ohållbara




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-22 10:45



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
jag känner också det
nuförtiden
ibland
skrev något om det
som att dö
transcendentera...
lugn är frihet?
kanske...
fint dikt :)
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP