Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Marit


Den eviga kampens slut

Du kämpade in i det sista 
Marit, du är en sann krigarsjäl

Kampen, din sista gnista
En ständig kamp som var rejäl

Jag vet,  jag har sätt dig allt kämpa
Mot din egna vilja
Tillsammans vi skulle bekämpa  
Men splittrade vägar, skilja

Nu slocknar den finaste lågan
Men den finns kvar i din själ
Den ständigt eviga plågan
Försvann med den lågan såväl




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-25 14:33



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
eld kan inte brinna utan luft
och ande är luft
så hon brinner ändå
i andras minnen
försvinner vi inte...
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP