Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rundgång

Allt levande som har blivit fött 
Är dödliga med eller utan ord
Tillslut slocknar och blir dött
Och sedan blir till jord
Som växer upp som blad
Och äts av en som är
levande och glad




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP