Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällighet

Och du lärde mig hur vacker en tillfällighet kan vara

När du log sådär brett och jag hade gjort vad som helst




Fri vers av Eszter Bartholdsson
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 17:23



Bookmark and Share


  Koppartråd
Kort och vacker dikt, men ack så bra. Ska läsa mer av dina verk!
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Eszter Bartholdsson