Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick vid åkant

stannar till

på barmark vid åkant

sol mot kind




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-29 19:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den som ändå hade sol, men
den lyser fortfarande med sin
frånvaro.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP