Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsnymfens majbad

Skogsnymfen
badar i månsken
gnider huden len
med björnmossa

kammar sitt
långa hår
tills stjärnorna
blänker

i hennes ögon
vandrar natten
stilla  förbi

när solen
kliver över höjden
gal göken

skogsnymfen
ler förnöjt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-09 11:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
underbar dikt -
tack!
2024-05-13

  Eva Langrath VIP
Fin lite trolsk dikt.
2024-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar en magisk stämning i din fina text.
2024-05-10

    Sefarge VIP
Denna skrivelse fick mig
med på en nostalgisk
minnes-resa till
80-90 talets
schampo
-reklam!
Tack
för
det!
;)


2024-05-09

  BenGust VIP
Härligt att läsa mystik kring en skogsnymf. Bokmärke.
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP