Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tidvisa behovet av kommunikation.


Proppar

för första gången på ett år
är jag sjuk igen, och igen på vintern.
mina öron är tillstoppade.
jag hör inga meddelanden plinga.
jag hör inte då du tilltalar mig.
jag behöver dig inte här varje kväll.
behöver du inte älska mina vänner?
jag behöver dig när jag simmar
(för jag är inte en delfin eller gös),
eller när jag försöker flyga
(för jag är ingen mås).
tittar över min axel,
tittar efter dina fotspår i sanden.
ibland behöver jag dig
för att öppna ett fönster
när jag inte kan se klart.
rör mig nu.




Fri vers (Fri form) av Kosmopoliten
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-04-05 13:31



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
:)
2024-04-05

  alicja lappalainen VIP
"jag behöver dig inte här varje kväll."

Te slowa wzbudzaja niepokoj i refleksje Jest to centralny punkt do ktorego prowadzi caly wiersz .Brak komunikacji jest takze komunikacja.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten