Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grävarbete.


Drömrocken

Låt oss prata om allt vi vill undvika
allt vi inte förstår
eller som är så uppenbart att vi försummar
allt som driver oss.
Låt oss göra vad vi måste och få veta varför.
Låt oss säga saker som det inte fanns ord för
och låt oss sänka oss djupare in i våra själar.
Låt detta vara en utgrävning
för det vi har haft gemensamt
och vad som håller oss isär.
Låt oss inte komma ihåg att ha ont
eller hacka ord eller göra meningsfyllnader.
Låt oss ta på oss drömrocken
som vi bär för att skita och dö i
och låt oss röra oss i en frenesi av beröring
som väcker oro överallt
genom de tunga mörka hemligheterna
i speleologins förbannelse.
Och låt oss ha allt för en gångs skull.
Låt oss vara allt
och låt det vara så.




Fri vers (Fri form) av Kosmopoliten
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 17:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vivisektion...
2024-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Själv står jag vid sidan av och spyr.
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten