Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar lyset på


Hon kröp in under filten och lade sig till rätta med huvudet på mitt lår. Jag hade tagit min medicin, men det kändes inte som den hade någon effekt. Jag kände hur tårarna sved i ögonvrån.

Lyset i vardagsrummet lämnade jag tänt. Borde jag vara orolig nu? Att jag inte går och lägger mig i sovrummet? Jag vet att de säger att det är en liten liten röd varningsflagga. Men ikväll är jag rädd för mörkret och vara själv. Jag är rädd.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-10 13:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vi har alla våra rädslor, ibland för mörkret.
2024-04-11

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag har nästan alltid
varit rädd för mörkret
nu tar jag massa
lös snus och ser
ingenting i mörkret
längre, men min
fantasi har också
försvunnit...
tror inte jag kan
bli kär längre
faktiskt...
snuset har gjort
att istället för att
må dåligt för det
mesta och dåligt
ibland så mår jag
ingenting hela tiden...
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP