Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duschen


"Du mår verkligen inte bra. Du sov med mössan på inatt."

-Mhmm...oroa dig inte.

"Hur har du sovit?"

-Jag vaknade mitt i natten och tog en behovsmedicin, sen sov jag till 5. Snälla, oroa dig inte.

Jag visste att han skulle på mässa nästa vecka med. Han hade varit på mässa hela veckan som gått och jag hade med all kraft hemlighållit att det går utför. Fick min psykolog att ringa läkaren eftersom min bättre hälft omöjligen kunde följa med till sjukhuset.

-Ska vi duscha tillsammans?

"Idag? Det kan vi visst göra."

Han gick före in i badrummet.

"Nu kan du komma in!"

Jag sköt upp dörren till badrummet och gick in. Klädde av mig och ställde mig på vågen. 0.5 kilo ner.

Öppnade dörren till duschen och klev in. Det är en evighet sen vi stod nakna inför varandra på det viset. Gud vad sexig man jag har.

Jag tvättade mitt hår och tvättade hans hår baktill. Sköljde ur och hade i balsam i både mitt och hans hår. Vi lät det vara så medans vi tvättade varandra. Hans händer var så varsamma. Jag skämdes över min kropp eftersom jag gått upp i vikt, men han höll om mig och vi stod så en stund innan vi klev ur duschen.

Jag har inte vågat duscha tillsammans på många år för att jag skäms över min kropp, men innan han gick till jobbet höll han om mig och sade.

"Tack. Det här var en fantastisk början på dagen."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Music mind VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-17 02:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Yeah!
2024-05-17

  Öknens Ros VIP
Ett steg framåt, fint berättat.
2024-05-17

  Kungskobran VIP
Så fint
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP