Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tändstickor

när tändstickan tänds är det som ljusast
800 grader vitt ljus som lyser upp min hand
och när jag blåser blir det svart.
men snart svider fingrarna




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-17 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP