Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och boule

Suddar ut syrenen, med doften av sol
Vid bakre grenen, kanske en vänlighet
Jag tror det är molnen o dess hemlighet
Killarna på hörnet tränar sin ångest inför varandra
Glömmer av att se mig för
Gör jag så igen är det nån som dör
Dagen efter är kroppen rätt mör
Jag tror solen spelar mig spratt, spelar
såsom gubbarna spelar boule




Fri vers (Fri form) av flpfrd VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP