Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Syntolkat

 

Synade Hemnet

såg drömvilla till salu

for på husesyn

där fanns dock ingen att se

tycks varit en synvilla

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-19 08:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark illusion…bra dikt!
2024-04-21

  Öknens Ros VIP
En synvilla i drömklassen måhända.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP