Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagd på våg

mossan kryper över skog och sten
skogen slukar bergen och granit

i spåren hör jag barrens vinande ven
i diket ligger rester av nån plastliknande komposit

sången hörs igenom det aktiva ljudet
skär igenom med skalpell och frekvens

om vad är det inte ens de som vet
men skogens ljud vet ingen konsekvens

bara liv




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP