Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svansjön

jag gick på balett

kvinnan före mig i kön
tittade på mig
och sa till sin väninna:

"han passar inte in här"

hon hade sitt vackra
på utsidan

jag mitt på insidan

vi kommer aldrig
att förstå varandra




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP