Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännsår

avtryck som är inbrända
läkta brännsår
ärrvävnaden är död men kittlar fortfarande
ärren är fortfarande mer jag
än mina avhuggna delar




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-24 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP