Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRHÅLLANDE

Jag har ett schysst förhållande
med Josefsson från Nasaret
men utan trams och trollande
på vanligt religiösa sätt.

Vi brukar snacka varje dag
om himlens och om jordens gång
i vardagliga ordalag
med suckar, vemod, skratt och sång.

Om våra pappor språkar vi
liksom om mammorna, förstås
och våra syskon tråkar vi
och andra som står nära oss.

Ett osynligt förhållande
har Josefsson och lilla jag.
Måhända det blir vållande
till att vi ses en vacker dag.

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-24 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP