Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrar

Jag vandrar där Kalashnikovs
har trummat hackspetts sång.
Där blod har spillts,
där själ gick vill,
från årstidernas gång.

Jag vandrar här så fridfullt
i skyttens sidospår.
Jag smeks av koltrastdrillen
och jordens nya vår.




Bunden vers (Rim) av Tackarn
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 21:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ärligt avskalat...
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tackarn