Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig själv

För att jag skulle vara kapabel att förändras ,
Var jag tvungen och ändra mitt sätt att tänka,
jag var tvungen och lära mig ett annat sätt att tänka , och se mig själv på.
jag var tvungen och ändra mitt livs filosofi,
Jag var helt förstörd över allt som orsakade mina problem,
När jag började ändra mitt livs filosofi och slutade skylla
på allt och alla rund omkring mig.
började jag för första gången kunna andas, och se ljuset.
jag började se det som alltid fanns där framför mig ,
jag började se orden och dess makt.
Jag började känna dess betydelse rund mina läppar när jag utryckte och uttalade mig.
jag började höra dess innebörd när jag började lyssna på mig.
jag började se dess förändringar när jag såg mig själv i spegeln,
Jag började älska mig själv.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-28 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP