Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not Rabbinical

Golems of tomorow
steel replaced clay for flesh
software replaced thaumaturgy for mind




Fri vers (Fri form) av King Faerin
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-27 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

King Faerin