Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Södermalm

 

I en gammal handelsbod på Söder,

kunde man köpa skruv i lösvikt

och fina metallskyltar.

 

Sånt finns inte längre!

 

Aftonbladet och Expressen, 

den tiden stod blaskorna för något,

hade en stolthet i att leverera nyheter.

 

Det gör de inte längre!

 

Men nu finns inte boden kvar längre, 

men minnena lever fortfarande hos oss

när vi ses, tar en bira, och snackar om hur det var.

 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-27 17:24



Bookmark and Share


  Koloristen
Aftonblodet och Häxpressen har aldrig stått för något som jag anser vara gott.

Men det var bättre förr, även på Söder. Så långt med.
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP