Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/Bro,Bro, Brinna/ - 11

11.

Klockan ringer elva,
Besatt av dig.

Du är jag nu och jag går runt i det,
alltid varit intresserad av rum.

(Genom hallar, under dörrar)
Låste mig själv ute.
Kan inte minnas vägen.

Åh tänk, om vi mötts tre år tidigare?
Eller om sju år.
Tror du?

vanföreställningar


Valt mig bland hundra
men i stunden,
inget seriöst.

Ett ögonkast är ett handslag är en kram är en kyss…


(Bredvid gården)
Jag väntade på dig,
Hela dagen.

Ljug men mena det.

Har du fångat prästens sko,
prästens sko, prästens sko,
Har du fångat prästens sko,
Ja eller nej?

Jag fick dig att tro!



Du hade aldrig tidigare,



gått i terapi.
Du borde älska dig själv.


Tacka mig.
Du går miste.
Jag förtjänar mer.




Fri vers av Athanasia
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-27 23:45



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
annorlunda
tycker mycket om!

som en diffus vandring mellan tanke,dröm och verklighet
dåtid och nutid
för att sen landa, eller falla. men ändock, resa sej upp.
får en aning manisk känsla genom hela texten.


2024-04-28

    Elsa Wik VIP
Du skriver bra. Finfin titel med.
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia