Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslös



Min sista dikt
ska handla om livet
Förutom dramatik
har det varit lugnt
och stilla
Däremot var ungdomen
vild och besinningslös
En ojämn karriär
med mitt skapande
i centrum
Ett liv att minnas




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2024-04-28 16:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Du Owe, är du möjligtvis släkt med gamle Carl Öst, som bl a skrev låten "Vi skall fara bortom månen"?
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP