Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud från hål i berg

glubb glopp glubb
ljudet av kallt vatten som sakta tar sig
an ett berg
den enda konstanten är förändring
allt rör sig från något till något annat
men inte lika fort
i ljud från vatten som möter berg
blir jag påmind om tid, hur min tid står
i relation till nått annats tid

glupp globb glupp
ljud som ljudit långt innan mig
och troligen långt efter
min session är slut
men det tröstar mig att förändring ändå pågår
och att min tid sammanfaller med ljudet




Fri vers (Fri form) av flpfrd VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-29 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP