Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2012


Lufthavet

 

Genom lufthavet

rör och ror sina vingar

en ensam mås

Energin sinar av sorg

när förluster förnekas




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-29 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP