Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänder en sång upp till himmelen

Sänder den sång upp till himmelen
som vi sjöng en gång min vän.

Om jag kunde så skulle jag säja
allt det där som jag borde ha sagt.
Snart så blommar syren och akleja.
Marken lyser, visar upp sin blomsterprakt.

Fastän din stämma har tystnat,
hör jag den än lika klar.
Alla de dagar jag lyssnat,
minnen finns alltid kvar...

I hjärtat som minns alla skratten,
alla ord som vi delat vi två.
Tiden här på vår jord ärknapp men
minnet av dig kommer alltid bestå.

Fastän ditt hjärta har stannat
och inte orkar att slå,
lever det kvar i ett annat.
Ett hjärta kan ej förgå.

Sänder en sång upp till himmelen
tills dess vi mötas få.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-30 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP