Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En film, ett liv

Korta avsnitt,
bilder som fladdrar förbi

En ny film startar i en annan

Varje ögonblick blickar ut i universum

Riktningen ritas om i varje andetag

Och målningen blir mer detaljerad...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-30 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP