Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det inte så allvarligt

var en skön snubbe

ta det inte så allvarligt

var slapp, loj, relativ

det är jobbigt att tänka

använd inte så svåra ord

diskutera inte

prata socialt strunt

slötitta på teve med polarna

alkohol är farligare än cannabis

go with the flow

dataspel, chips

chillaxa

vart är du

typ liksom




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-02 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den passiviserade människan är idealisk vad systemet anbelangar.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP