Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats hård

En klump i hjärtat, som sitter där
så ögon tåras och en börda bär
har länge väntat på om och när
vill allting vända eller stanna här.




Fri vers av LittleBozz
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleBozz
LittleBozz