Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rikedom "UR ETT BERG


fooH9:@

Bruten sten
sprungen smälta
vinterskuren
sprängd i spricka

Tuggat grus
mald till korn
vandrad sand
vaskat damm
trivial
vitriololjad sol
uråldrigt buret
stulet namn

Aqua regia
flyktigt speglad
igenom röken
sotad öken
dold i märgen
under slaggen
över ärren
väderleken söker

Tidens halt må rimma
mellan helvetets valv
varav väggar lurar
kura
så tjura
gå på!
gå igenom
rätt igenom bergen




Bunden vers (Annat versmått) av Foohexa
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-04 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa