Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger om jag sa något annat

Jag ska egentligen inte tänka på dig
För nu är jag någon annans
Men nu har jag blivit mer den du önskade jag hade varit då
Och det är svårt att inte längta hem när jag hör någon säga ditt namn
Det gör så ont att säga men jag kan inte älska någon så som jag älskar dig
Även om hon förtjänar det
Så hade jag svarat sekunden du ringde
Längst in i hjärtat så är jag ingen annans än din




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap