Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN HAVET VÅGAR


Havet kollar stränderna precis som vissa av oss kollar våra munnar.
Vågornas hårdhet ger inte längre färg till det klara vattnet.
Sparvarna har nu gått till sina bon.
Svalornas tur tröstar skrymslen som om månen kramar om månen.
Solens smärta har gått över årstiderna.
I morgon kommer meteorer att börja regna ner, klängande vid dess revben.
Dessa dagar har du problem med de dagar då du inte blev lurad igen.
Åren har en förmögenhet.
Bortom finns mullvadshögar som öppnar för mystisk opera.
Ändå förlorade vi inte en dag av våra liv.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP