Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
könstillhörighet:vill inte uppge


Kärlek eller karls lek

Tema: könstillhörighet:vill inte uppge

Beskrivning: på vissa förmulär, jobbansökan osv frågar ens könstillhörighet dvs man kan välja en av följande
a) man,
b) kvinna,
c) IGBTQ+,
d) vill inte uppge.

Har ni undrat Varför finns det sista fältet?

Varför behöver man inte uppge sanningen alltid som Mohandas Karamchand Gandhi? Medan användaren är människan (i dagsläget även icke-människa) den som använder information kan vara antingen okända människor eller AI.

Hur andra behandlar ens sanning beror på deras synsätt eller hur de blev tränad och vilka typ undervisning fick de angående främlingen eller det beror på nutidens rycktespridning. Vissa synsätt går inte att behandla; inte alls med glasögonen, linser eller ögondroppar eller heliga böcker.

Undrar om en man som beter sig som observers skildring om denna kvinna (i bifogat dokument)? Den som rör sig fritt vid hennes hus, lämnar kärlek brev vid hennes port. Lyckas han gå undan eftersom han är mann? Eftersom kärlek är så djupt inbyggt i hans ’psyche’ att inga juridisk beslut, inga muntlig varning, inga gest ingenting berör hans målmedvetenhet. Eftersom kärlek i viss mån kan vara karls lek.




Skapa | Skriva av rp222kk
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-05-07 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rp222kk