Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Idag är ingen
vanlig dag
för idag
har jag gjort något
som får mig att känna
mig lycklig

Jag vet att
alla där ute
har drömmar, men min tips
är våga skicka in eller
våga skriv det du vill
skriva där du får vara fri
och där du kan få feedback
för att utveckla dig

När du gjort det
så kommer du
va både stolt
och lycklig över
att du vågade skicka in
eller skriva av dig




Skapa | Skriva av Sara19
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara19