Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag! Igen...


En ny dag. Idag är en ny dag och jag har duschat och följt min hudvårdsrutin ända sedan jag blev utskriven från sjukhuset.

På balkongen sitter jag och dricker mitt morgonkaffe med kakaofärgade ögon ihoprullad i sin korg vid fötterna, avnjutandes solens varma strålar. Hon har redan glömt bort att det regnade igår och att hon då fick regnrocken på sig.

Gösta Linderholm ekar i hörlurarna. Kväver stadens idoga brummande och sopbilarnas smällande när de plockar upp soporna.

Det är dags att sätta sig och läsa, men jag har lovat hemsjuksköterskan att inte göra för mycket.

Igår hade jag ångest och kände mig deprimerad och ovanpå det lite paranoia, men idag verkar det bättre.

En ny dag! Igen...




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-08 04:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Befriande att vakna till en ny dag och känna att den är bättre än den som var i går.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP