Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar minuter

Räknar minuterna
tills jag får komma hem.
Bort från allvaret,
gråten
och skratten.
Sekunderna passerar
fast klockans visare
står still

Lägger min panna
i djupa veck
och ser in
i filakvariet.
Sesam,
öppna dig!
Min dag är ett vakuum
av irrande tid
och flyende tankar.

Tystnad:
-tala!




Fri vers (Fri form) av AKT VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-08 11:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Väldigt bra dikt!
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP