Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet



Det blomstrar där ute
Solen värmer
Allt finns där
Men jag är här

Det är tanken
Valfriheten
Impulsen
som kanske
trycks undan
Eller bara läggs åt sidan,
som jag älskar

Jag behöver inte ryckas med
Jag behöver inte följa strömmen
Jag är fri







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-08 12:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Valfrihet kan både ses som lyx
eller en sorts privat omständighet. Enbart frihet bordas dock ses som rättighet för alla.

2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP