Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdom

Är sjuk
Sjuk i huvudet
Sumpar allt bra som kunnat bli
Bara för att Du finns
Du som inte ens vill veta av mig




Fri vers av Hjärtkrosset VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 18:20



Bookmark and Share


    Hjärtkrosset VIP
Känns som det
2024-05-08

  Koloristen
Om det är kärlek det handlar om är du inte alls sjuk. Inte det minsta.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hjärtkrosset VIP