Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sefanja 3:16


Tiga stilla



Dumt och oförståeligt är
Att tiga stilla i sin kärlek
Fnös du

Jag tiger stilla i min kärlek




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-09 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han är en hjälte som kan frälsa...
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP