Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt straff

I varje rabatt du försöker att hitta kärlek kommer jag att blomma
Vackrare än någonsin
Och för varje nytt namn du försöker att älska kommer mitt namn att rulla i förlust på din tunga
Det är ditt straff




Fri vers av Lucia szst
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 21:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppas det. jag älskar dig.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst