Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämförelse

Himlen är bredare än jorden
det är givet

Men inget är bredare och större
än själva livet

Det vet stjärnorna




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-10 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP