Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknar dina ord på ord på ord
Saknar ditt leende som gör mig varm ända in i hjärteroten
Saknar dina roliga och finurliga ideer
Saknar dig

Tiden går
Timmarna flyr
Tiden vi haft tillsammans

Hårda ord som sades ligger och gror i mig
Har svårt att sova
Har svårt att glömma och drömmer hela tiden
Saknar dig
Saknar dig så




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-11 14:38



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
detta är saknad
bra fångat
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5