Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min debut


Långdistanssamtal...

Ekon av fars kloka ord, - står du inte på dig blir du överkörd.
Auskultation för döva öron, långdistanssamtal till min själ besvarades aldrig.




Fri vers (Fri form) av AlexRG8
Läst 40 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-12 20:30



Bookmark and Share


  AlexRG8
Tack för de snälla orden...
2024-05-31

  Cecilia Lindqvist VIP
Auskultation, jag har lärt mig ett nytt ord. :)
Tänkvärt. Finns många kloka ord som gått en förbi.
2024-05-16

  stormengudrun VIP
En riktigt fin första dikt av dig:-)
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

AlexRG8
AlexRG8