Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slovakiens kriminalminister har skjutits efter WHO avvisande

Slovakiens kriminalminister har skjutits kort efter att ha avvisat ett WHO-pandemiavtal.

Så mer fågelinfluensapropaganda rullar ut. Demonerna förbereder sig nu officiellt för denna 2.0. FDA, WHO, de kommer ut och tillkännager detta offentligt. Samtidigt vill de att länder ska acceptera WHO-fördraget. Tedros grät hur inget land tar det på allvar längre. Och åh skulle du titta på det.

En fågelinfluensapandemi som kan sprida sig till kor, kameler, kaniner och rådjur. Nu var det intressant här. Slovakiens kriminalminister har skjutits kort efter att ha avvisat ett WHO-pandemiavtal. Det stämmer, de fångade den skyldige här. Klaus försökte bara minska lite kol. Men alla skämt åsido, den här premiärministern här har öppet fördömt WHO:s pandemiavtal, stöder inte Ukrainakriget alls och ropar ut de globala massvaccinationerna.

Han var totalt emot lockdowns av någon form. Och från utseendet verkade han ganska vaken baserad. Så det är inte förvånande att detta hände just här. På Reuters för ungefär en vecka sedan kommer samtal om pandemifördrag att fortsätta efter missad deadline. Vissa framsteg, säger WHO. Det märks på tonen, de är faktiskt riktigt förbannade över att det här händer. Så desperata att de fick skyttar att köra förbi på PM som avvisar fördraget. Bara ute i det fria nu. Det är ganska fräckt.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP