Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text kom jag på då jag var ute i natturen, som jag är väldigt glad för, som ni kommer under fund med under resans gång, under skrivandets vingar.


Dimman

 
Bort om dimman, vad finns det där?
dimman bort om vägen.
Fortsätter pilträden lika vackert uppradade in i dimman?
där dess grenar försöker luta sig neråt som för att omfamna vägen
och på så sätt formar en mystisk port in till det okända,
men jag fruktar ej, för tittar jag ödmjukt med värme och känsla i tankens
starka själslighet så skymtar jag ditt vackra lena ansikte, där! bort om
vägen - bort om dimman.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:05



Bookmark and Share


  Azerola
Ja har man bara en stark känsla som du har så klarar man det mesta. Överväldigande!
2007-03-10

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som för att omfamna vägen, så otroligt vackert och poetiskt:)
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP