Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vissa säger ju att imorgon är det en ny dag, men kan man va säker på det, vad som helst kan ju hända, därimot kan man säga, imorgon får vi förhoppningsvis en till! ny dag....man skall inte ta allting för givet, för en vacker dag kanske vi upptäcker at


Ny dag

När gryningen hjärtligt skänker dig en ny dag med vacker fågelsång, bör du tacksamt ta imot den med glädje, förväntan och kärlek till nuet, ta vara på den, lev den, gör den lång och innehållsrik, värdesätt den, ty du vet alldrig om du blir skängt en ny dag till nästa morgon, det är lätt att dö och tyna bort, men det är en konst att bara gå runt och överleva, ta emot den och lev, och lyssna noggrant till mellodin som svalorna bringar, fåglarnas sång...sången om kärleken till gryningen och kärleken till livet, glädjen och hoppet....lev den nya dagen.




Prosa (Novell) av Lasseman VIP
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-11-08 00:51



Bookmark and Share


  Azerola
ja en ny dag ska verklgen få kännas och det till varje pris. åh ja den ska få njutas fullt ut med den ljuva fågelsången - vilket jag gör.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP