Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jösses vad jag föll! Men någon fångade mig, mild och mjuk.


Pride will kill me

Den där vidriga känslan,
du vet,
ömmande rastlöshet

Flyende på egentligen
alla sätt
För nu river
Odjuret i mina
konturer
Han kan höra mina
Hjärtslag

F
a
l
l
e
r

Är för liten
för att skrika
men inte hopplös nog
för att våga be

Jag antar att
pride will kill
me




Fri vers av Skrattgul
Läst 734 gånger
Publicerad 2006-12-18 15:16



Bookmark and Share


  Moonwater
Pride won\'t kill you så länge allt ses med öppna ögen!
Bra skrivet *tummen upp*
2007-04-25

  Sanchez VIP
pride will kill me

fick mig att tänka följande: \"kill me Kilimanjaro!\" det är inte någon citat av någon eller så jag tänkte bara på det, vet inte än hur man ska tolka det - jag antar att jag vill säga att det är väldigt lätt att bli dödad av sin egen ambition

+ \"Odjuret i mina konturer\" var väldigt fint sagt
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrattgul
Skrattgul