Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En narkomans tankegång ikring narkotikans onda spiral. Definitivt en av mina \"starkare\" dikter. Publicerades för första gången 2004-05-13.


En sista lina

En liten sista lina...
...för att dämpa mina besvär
En enda liten lina...
...för att riva bort min barriär
Men även en liten sista lina...
...kan försätta mig i misär
När min sista lilla lina...
...är mitt enda kända begär...




Fri vers av Fisknils
Läst 994 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 05:22



Bookmark and Share


    NewDeer
underbar. helt enkelt underbar
2007-02-15

  maddjo
Den berör mig verkligen
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fisknils